Från kreativ kaos till personliga favoriter – Designata.se’s hjärtevärmande start

Vår affärsidé: att skapa personliga kläder och accessoarer för alla tillfällen

Designata.se grundades med en enkel men kreativ idé i bakhuvudet. En familj med tre kreativa barn satt en dag med en uppsjö av teckningar och visste inte riktigt vad de skulle göra med dem. Men efter en stunds brainstorming fick de en idé som skulle visa sig vara starten på något fantastiskt.

De bestämde sig för att trycka teckningarna på en uppsättning familjetröjor. Barnen blev överlyckliga när de såg de färdiga tröjorna och bar dem med stolthet. Det visade sig även vara en perfekt present till mor- och farföräldrarna och kommer att vara ett säkert kort i många år framöver!

Detta var början på Designata.se. Vi vill hjälpa alla att skapa unika och personliga kläder och accessoarer med hjälp av sina egna designs och motiv. Oavsett om det är en teckning från ett barn eller en logotyp för ett företag, så kan vi trycka eller brodera den på en mängd olika produkter.

Vår affärsidé är att erbjuda anpassade produkter av högsta kvalitet till rimliga priser. Vi är dedikerade till att hjälpa våra kunder att skapa något unikt och personligt som de kan bära med stolthet. Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och leverera en produkt som våra kunder är nöjda med.

Tack för att ni väljer Designata.se för era personliga kläder och accessoarer. Vi ser fram emot att hjälpa er att skapa något fantastiskt!