Från tryck till brodyr: våra tekniker för att skapa kundanpassade produkter

Vi på Designata.se erbjuder anpassade kläder och accessoarer med personliga designs och motiv genom olika trycktekniker och metoder. En av de tekniker vi använder oss av är DTG (Direct-to-Garment) som möjliggör för oss att skriva ut högkvalitativa bilder och designs direkt på klädesplagg. Denna teknik är ett populärt alternativ för mindre kvantiteter och detaljerade designar, där vi kan skapa ett högupplöst resultat med detaljerad färgåtergivning och mjuka övergångar.

En annan teknik som vi använder oss av är brodyr, där vi syr in en design eller ett motiv i ett tyg med hjälp av nålar och tråd. Brodyr är en populär lösning för text och logotyper på kläder och accessoarer, eftersom det ger en högkvalitativ och hållbar lösning som passar bra för större kvantiteter och starka färger.

Både DTG och brodyr är tekniker som ger oss möjlighet att anpassa kläder och accessoarer med personliga designs och motiv på ett professionellt sätt. Vilken teknik som är mest lämplig beror på designen, antalet plagg och den önskade effekten. Vi på Designata.se hjälper dig gärna att välja den bästa tekniken för just ditt projekt och ser till att du får ett resultat som du är nöjd med.