Klarna

Betala enkelt och säkert med Klarna hos Designata.se

På Designata.se är vi alltid måna om att erbjuda våra kunder en enkel och smidig köpupplevelse. Därför har vi valt att samarbeta med Klarna för att erbjuda våra kunder en trygg och säker betalning.

Klarna är en ledande leverantör av betalningstjänster och erbjuder en rad olika betalsätt som passar alla. Hos oss kan du välja mellan faktura, delbetalning eller kortbetalning – beroende på vad som passar dig bäst.

Faktura är ett smidigt betalsätt som ger dig som kund möjlighet att betala för din beställning efter att du har mottagit den. På så sätt kan du vara säker på att du får vad du betalar för innan du betalar för det. Delbetalning ger dig möjlighet att dela upp betalningen av din beställning i mindre delar, vilket kan vara en fördel om du vill ha lite extra tid på dig att betala.

Klarna hanterar all betalningsinformation och alla transaktioner sker på ett säkert sätt. Detta innebär att du som kund kan känna dig trygg när du handlar hos oss på Designata.se.

Så, oavsett om du föredrar faktura, delbetalning eller kortbetalning, kan du känna dig säker på att betalningen hos oss är enkel och smidig. Välj Klarna som betalsätt vid kassan och njut av din nya, personliga produkt från Designata.se!