Köpvillkor

Köpvillkor

  1. Allmänt
    Designata.se är en e-handelsbutik som erbjuder produkter inom konfektion och accessoarer samt tryck av kläder, accessoarer och tavlor. Genom att genomföra en beställning hos oss godkänner du våra köpvillkor. Vi förbehåller oss rätten att ändra våra köpvillkor och uppdaterade villkor kommer att publiceras på vår webbplats.
  2. Priser och betalning Alla priser är i svenska kronor (SEK) och inkluderar moms. Vi erbjuder betalning via Klarna Checkout, vilket innebär att du kan välja mellan faktura, delbetalning, kortbetalning eller Swish.
  3. Frakt och leverans Vi erbjuder fri frakt inom Sverige. Leveranstiden varierar beroende på vilken produkt du beställt och kan ta upp till 14 arbetsdagar. Vi ansvarar inte för förseningar orsakade av leverantörer eller transportföretag. Vi ansvarar heller inte för eventuella förseningar i leveranser till följd av oförutsedda omständigheter som ligger utanför vår kontroll.
  4. Ångerrätt och returer Vi erbjuder 14 dagars öppet köp på alla oanvända produkter. Returfrakten betalas av köparen. För att använda din ångerrätt ska du kontakta oss via e-post eller telefon. Observera att returer inte kan göras på produkter som specialtillverkats för kunden eller tillverkats på beställning av kunden.
  5. Reklamationer Om en produkt är felaktig eller skadad när den levereras, kontakta oss omedelbart. Vi kommer att ersätta produkten eller ge dig en återbetalning. Vi förbehåller oss rätten att kräva att produkten returneras till oss för att vi ska kunna hantera reklamationen.
  6. Specialbeställningar Specialbeställningar är produkter där vi trycker kundens egna motiv. Vi förbehåller oss rätten att avböja specialbeställningar som vi anser vara olämpliga eller som strider mot gällande lagstiftning. Specialbeställningar kan inte returneras eller bytas. Vi ansvarar inte för eventuella fel eller brister i kundens egna motiv.
  7. Designata.se drivs och ägs av företaget Enertek AB, som är registrerat som ett aktiebolag enligt svensk lagstiftning. Bolaget har sitt säte i Luleå och har varit verksamt sedan 2016 med kontor på adressen Åbyn 240 i Byske. Enertek AB är registrerat hos Bolagsverket och har ett organisationsnummer (559059-5533) som används för att identifiera företaget inom den svenska näringslivsregistret.