Returer och Garantier

Vi på Designata.se är måna om att du som kund är nöjd med ditt köp hos oss. Därför erbjuder vi dig en trygg och enkel retur- och garanti policy för att du ska känna dig säker när du handlar hos oss.

Returer: Om du av någon anledning inte är nöjd med din produkt kan du returnera den till oss inom 14 dagar från mottagandet. Produkten måste vara i samma skick som när den mottogs och i originalförpackning. Kontakta vår kundtjänst via e-post för att få information om hur du ska returnera din produkt och få en återbetalning.

Observera att returer inte kan göras på produkter som specialtillverkats för kunden eller tillverkats på beställning av kunden.

Garantier: Vi på Designata.se strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter till våra kunder. Om det mot förmodan skulle uppstå problem med din produkt, är det viktigt att du kontaktar oss så snart som möjligt. Vi erbjuder en garanti på våra produkter som täcker eventuella defekter eller skador som uppstår på grund av tillverkningsfel.

Vår garanti täcker inte skador som uppstår på grund av vanligt slitage, felaktig användning eller om produkten har blivit utsatt för någon form av yttre påverkan. Kontakta vår kundtjänst via e-post om du har några frågor om vår garanti.

Sammanfattningsvis, vi på Designata.se är dedikerade till att ge dig en trygg och enkel köpupplevelse. Vi är stolta över våra produkter och vill att du ska vara nöjd med ditt köp hos oss. Om du har några frågor eller funderingar om våra returer eller garantier är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst via e-post. Vi finns alltid här för att hjälpa till!